Ramen


M.K.G Design levert de mooiste kunststof ramen.

Voor elke wens en toepassing is een oplossing.

Een vast raam, draaikiepraam, stolpramen, valraam, imitatie schuifraam of zelfs een tuimelraam.

ramen

De draaikiepramen:De draaikiepramen worden in standaard hang en sluitwerk uitgevoerd, ze worden voorzien van hoogwaardig inbraakwerend hang- en sluitwerk, dat volledig voldoet aan het PolitiekeurmerkVeilig Wonen (PKVW). Een veilig en geruststellend idee.. Maar is ook als verdekt beslag verkrijgbaar wat binnen een mooi vlak geheel oplevert en geen obstakels tijdens poetswerk. Tevens is het mogelijk om hem uit te voeren in meerkiepstanden.

De stolpraam:De stolpramen met zijn prachtige dubbel draaikiep ramen zorgt voor voldoende verkoeling op warme dagen. Aan u de keuze welke kant op kiep of geheel opengaat. M.K.G Design leveren we hem ook met draai- en draaikiepraam, omdat de middenstijl dan afwezig is profiteert u een zo groot mogelijke opening, ideaal bij verhuizen van wat grotere spullen die weer net niet via de trap omhoog kunnen.

Hoeken:Bij M.K.G Design heeft u de keuze uit meerdere hoekverbindingen. De meest bekende is verstek, waarbij de hoeken met een 45 graden las met elkaar verbonden zijn. Daarnaast bieden we de HVL, ofwel houtverbindingslook aan. Deze rechte verbinding ziet er hetzelfde uit als de hoeken van de welbekende houten kozijnen. Zeker in combinatie met het blokprofiel is uw kunststof draaikiepraam niet van echt te onderscheiden.

Kleuren :De kleur van uw kunststof kozijnen en draaikiepramen bepaalt de uitstraling van uw woning. M.K.G Design levert niet alleen de meest gangbare kleuren, maar biedt u een groot pallet aan kleuren aan. U kunt de kozijnen volledig naar wens inkleuren. Zowel binnen als buiten of op het vaste deel en het draaideel kunt u de kleuren combineren. U hebt qua kleur meerdere keuzes:
• Het kozijn zo laten als het is: crème of wit.
• Het kozijn voorzien van een houtnerffolie.
• Het kozijn laten ‘meekleuren’ tijdens de productie (acrylcolor).

Welke keuze u ook maakt, het kozijn is weerbestendig en kleurvast.

Accessoires :


U kunt uw draaikiepraam aanvullen met diverse accessoires. Wij bieden een groot assortiment aan.