Deuren


M.K.G Design levert de mooiste kunststof deuren.

Deuren zijn de opening naar de wereld. Deuren moeten veilig, functioneel zijn en goed isoleren. Uiteraard zijn ze voorzien van hoogwaardig inbraakwerend hang- en sluitwerk, dat volledig voldoet aan het PolitiekeurmerkVeilig Wonen (PKVW). Een veilig en geruststellend idee.. Maar deuren mogen ook mooi zijn. Daarom hebt u bij onze deuren de keuze uit verschillende modellen uitvoeringen en onderdorpels, zoals isostone en de verlaagde aluminium dorpel.

Deur dorpels

Standaarddeuren:


De standaard voordeur / achterdeur bevat een paneel aan de onderzijde en glas aan de bovenzijde. Het paneel is zowel als sandwich of schrotenpaneel uit te voeren.

Zelffabricaat deuren:


Hebt u een eigen ontwerp voor een kunststof voordeur? Bij M.K.G Design is dat geen probleem. Door onze veelzijdigheid en ruime ervaring kunnen wij uw idee om zetten naar de deur van uw wensen, we zijn in staat om een ruim assortiment eigen fabricaat voordeuren te leveren, zoals B.V. de klassieke boerendeur, daarvoor kunt u bij M.K.G Design terecht. De boerendeur, die uit twee delen bestaat.
zelffabricaat deuren


Deuren met sierpaneel:


Naast onze eigen ontwerp voordeuren, biedt M.K.G Design u een groot assortiment voordeuren met sierpanelen aan. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met onze sierpanelen, neemt u dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Stolp deuren [ tuindeuren]:


Stolpdeuren zijn fraai en zeer praktisch. Omdat het middenstijl afwezig is profiteert u een zo groot mogelijke opening. Stolpdeuren bestaande uit een loopdeur en een tweede deur. Zo hebt u altijd de keuze om één of beide deuren te openen, wel zo handig. U creëert een open blik naar buiten, en zomers de tuin in uw woonkamer.


Deur dorpels:


Standaard worden onze deuren geleverd met een kunststof onderdorpel. Deze is geheel in lijn met het kunststof deurkozijn en vormt op deze manier een mooi geheel.
Een aluminium onderdorpel is verlaagd, waardoor er bijna geen drempel is. Een deur met deze dorpel is daardoor goed begaanbaar voor iemand die bijvoorbeeld slecht ter been is.
De isostone onderdorpel deze verlaagde en brede dorpel geeft de indruk van een klassieke stenen dorpel. De isostone onderdorpel is goed toe te passen in iedere woning, en een plaatje om te zien, degelijkheid en uitstraling gaan hier hand in hand.

Hoeken:


Bij M.K.G Design heeft u de keuze uit meerdere hoekverbindingen. De meest bekende is verstek, waarbij de hoeken met een 45 graden las met elkaar verbonden zijn. Daarnaast bieden we de HVL, ofwel houtverbindingslook aan. Deze rechte verbinding ziet er hetzelfde uit als de hoeken van de welbekende houten kozijnen. Zeker in combinatie met het blokprofiel en isostone dorpel is uw kunststof deur niet van echt te onderscheiden.

Kleuren:


De kleur van uw kunststof deur bepaalt mede de uitstraling van uw woning. M.K.G Design levert niet alleen de meest gangbare kleuren, maar biedt u een groot pallet aan kleuren aan. U kunt de kozijnen volledig naar wens inkleuren. Zowel binnen als buiten of op het vaste deel en het draaideel kunt u de kleuren combineren. U hebt qua kleur meerdere keuzes:
• Het kozijn zo laten als het is: crème of wit. • Het kozijn voorzien van een houtnerffolie. • Het kozijn laten ‘meekleuren’ tijdens de productie (acrylcolor). Welke keuze u ook maakt, het kozijn is weerbestendig en kleurvast.

Accessoires:


U kunt uw deuren aanvullen met diverse accessoires.
Wij bieden een groot assortiment aan.