Klant aan het woord over M.K.G. Design


Familie:
Fam. Aan de Brught

Klant vertelt over mkg design:
Ervaring Fam. Aan de Brugh over MKG Design

In januari 2016 hebben we een zestal kozijnen laten vervangen door kuststofkozijnen. Wij hebben voor MKG gekozen omdat Adrie de beste prijs/kwaliteit offerte had ten opzichte van 2 andere. Zeker omdat wij rechte hoekverbindingen wilden hebben.

Tevens geeft Adrie advies wat de beste mogelijkheden zijn. Door regelmatig overleg te hebben gehad kwamen we tot een mooi akkoord, met een fantastisch eindresultaat. Ook de service is prima. Een paar onvolkomenheden werden direct opgelost. Al met al hebben Adrie en kompaan Jan perfect werk afgeleverd.

Met vriendelijke groet Fam. Jan Aan de Brugh, Venray
Familie:
Fam. Kweens Gemert

Klant vertelt over mkg design:
Ervaring Fam. Kweens Gemert over MKG Design

Nadat wij bij verschillende kozijnenleveranciers navraag hadden gedaan, was de keuze vlug gemaakt.
M.K.G. Design was de enige die een afspraak in de avonduren kon maken en deze ook na kwam.
Op onze vele vragen, wist Adrie vlug en geduldig een antwoord te geven, met voorbeelden erbij.

Ook werden we uitgenodigd om in zijn showroom te komen kijken, om een nog beter inzicht te krijgen in wat onze wensen waren.
Na onze goedkeuring werden de pui en kozijnen besteld en geplaatst, naar onze tevredenheid.
Door een kleine miscommunicatie waren de deuren geleverd in de verkeerde draairichting, dit probleem werd netjes opgelost, door het leveren van nieuwe deuren.
Wij zijn bijzonder tevreden en zullen nog meer gebruik maken van de diensten van Adrie.


Met vriendelijke groet Fam. Kweens Gemert
Familie:
Fam van Helden

Klant vertelt over mkg design:
Ervaring van Fam. van Stiphout over MKG Design


Het werd tijd dat onze oude (bijna rotte) kozijn vervangen werd . We hadden enkele offertes opgevraagd. Maar geen een was zo duidelijk als dat van jullie daarom gelijk de wagen in en gaan kijken in de showroom wat we konden krijgen.

Alles was duidelijk op papier gezet en alle afspraken zijn zeer goed na gekomen .
We zijn blij dat we voor jullie gekozen hebben het ziet er allemaal goed en degelijk uit
Adrie en Jan bedankt voor het plaatsen van het kozijn,mochten we in de toekomst nog een ander kozijn nodig hebben weten we je te vinden.

Gr. Fam van Helden uit Heide


Zie het resultaat:
voorkantFamilie:
Fam Plass

Klant vertelt over mkg design:
Ervaring van Fam Plass over MKG Design


We zijn zeer blij met onze deuren en de service. Alles is goed volgens afspraak gedaan en schoon achtergelaten.
Ze hadden twee dagen achter elkaar gepland. Maar we hadden al wat gepland de tweede dag en werd voor die dag een andere dag gepland.

Gr. Fam Plass


Zie het resultaat:
Garagedeur voor plaatsing voordeur       Voordeur voor plaatsing achterdeur

Garagedeur na plaatsingnieuwe voordeur      Voordeur na plaatsingnieuwe achterdeurFamilie:
Fam. van Stiphout

Klant vertelt over mkg design:
Ervaring van Fam. van Stiphout over MKG Design

Ook wij willen graag onze ervaring met M.K.G Design vertellen.

We hebben een kunststof schuifpui van 15 jaar oud, aangezien we al op leeftijd zijn krijgen wij de schuifdeur bijna niet meer open en dicht, hij klemde en er was al iets afgebroken, daarom een 8 tal bedrijven benadert voor een oplossing.
Deze waren het er allemaal over eens, zelfs het bedrijf die hem toen geleverd heeft, er moest een nieuwe in, de schuifpui was niet meer te repareren, onderdelen waren er niet meer, enz. maar ze zouden een mooie prijs maken voor een nieuwe. Dus toen M.K.G Design kwam, gingen wij er al van uit dat er een nieuwe in moest.
Dhr. Monshouwer stelde eigenlijk als enige de vraag , wat doet hij dan precies, en hij vroeg of hij er eerst even naar mocht kijken , uiteraard gingen wij daar mee akkoord.

Hij bekeek de P.S.K. zoals hij het noemde, pakte wat gereedschap, en 20 min later was de schuifpui weer gemaakt, hij ging weer gemakkelijk open en dicht, wel was iets kapot aan het loopwiel, maar dat kon geen kwaad
Toen wij vroegen wat hij had verdiend, was zijn antwoordt, geniet er van.
Er zijn zelfs in deze tijden, toch bedrijven die ondanks alles niet altijd voor de verkoop gaan,
Wij willen daarom Dhr. Monshouwer van M.K.G Design nogmaals hartelijk bedanken. En kunnen hem zeker aanbevelen aan iedereen.

Fam. van Stiphout uit VenrayBedrijf:
Calmness-TopsportiveCalmness-Topsportive


Zie het resultaat:
voorkant zijkant aanzicht

Familie:
Fam Vialle Beek en Donk

Klant vertelt over mkg design:
Ervaring van Fam. Vialle Beek en Donk over MKG Design

Recentelijk hebben jullie bij ons 9 stuks kozijnen geplaatst in diverse maten.

Wij zijn bijzonder tevreden over het door jullie geleverde werk en materiaal, Adri heeft samen met zijn collega Jan Krijgsman een mooi stuk vakwerk geleverd exact volgens de offerte.
We hadden 6 offertes, waarvan die van jullie het meest duidelijk was ,qua materiaal ,sluitwerk ,montage,garantie en niet onbelangrijk de prijs.

De kozijnen 9 stuks waarvan 3 stuks met ontluchting en 5 met horren zien er fantastisch uit,zie foto,s
Wij hopen er dan ook nog vele jaren plezier van te hebben M.K.G. BEDANKT.

Jan en Ria vialle. Kapelstraat 8 beek en donk.


Zie het resultaat:
kozijn kozijnen ramen

kozijnen ramen kozijn

Familie:
Fam Voogt

Klant vertelt over mkg design:
Ervaring van Fam. Voogt, Blerick over MKG Design

In november 2013 hebben we door Adrie van MKG Design kunststofkozijnen en -deuren laten vervangen. We hebben voor Adrie gekozen omdat:
* De kozijnen ons beter en degelijker leken dan die van de collega bedrijf, waar we ook offerte hadden aangevraagd.
* Adrie open is, recht door zee en hij dacht geweldig met ons mee om oplossingen voor ons "renovatie project" te bedenken.

Het plaatsen ging niet van een leien dakje. De voor- en achtergevel bleken eerst niet passend te zijn. Maar door spoedlevering werden al
snel de gevels met juiste maten geplaatst en geleverd. Qua ruiten hadden we ook niet veel geluk, wat de nodige vertraging opleverde.
Adrie heeft bij elke tegenslag adequaat gereageerd en alles in het werk gesteld om alles zo snel mogelijk op te lossen.

Ons "kroontje" is de voordeur. We konden geen keuze maken uit de modellen van M.K.G design, maar met ons egen ontwerp heeft Adrie een mooi kunstwerk afgeleverd. Zo goed, dat hij al een dubbelganger in onze wijk heeft geplaatst!

Al met al heeft Adrie uitstekend werk geleverd en bevelen wij hem en zijn bedrijf van harte aan! Groetjes,
Corné en Miranda Voogt, Blerick


Zie het resultaat:
ramen ramen ramen

Familie:
Fam Rouwens

Klant over mkg design:

Ervaring van Wiel en Maria RouwensNadat we hadden besloten om over te stappen op kunststof kozijnen hebben we bij diverse bedrijven een offerte aangevraagd. Al snel kregen we enkele reacties van bedrijven waarvan MKG design er één van was. De heer Monshouwer nam volop de tijd om naar onze ideeën en wensen te luisteren en mee te denken. Hij had een hele duidelijke uitleg over kwaliteit en kwantiteit van zijn product. Uiteindelijk hebben we hem deze klus gegund.

Er werd een datum afgesproken wanneer zou worden begonnen met het vernieuwen van de kozijnen. En na vier dagen werken heeft ons huis een hele nieuwe look gekregen. In totaal 9 nieuwe kozijnen werden geplaatst, van klein naar groot. Het werk werd netjes gedaan, geen gehaast, geen rommel die achterblijft. Het resultaat is geweldig zowel binnen als buiten. Alles mooi afgewerkt. We hebben al vele positieve reacties gekregen.

Wij vinden dat we een hele goede keuze hebben gemaakt met MKG design en danken Adrie voor de goede samenwerking.

Wiel en Maria Rouwens VierlingsbeekZie de resultaten:
kozijn raam raam nieuw raam ramen

Familie:
Fam Minten

Klant over mkg design:

Ervaring van Familie Minten

Ons huis was al helemaal voorzien van kunststoframen en deuren,en waren daar al heel erg tevreden mee. Nu hebben wij een stuk aangebouwd en wilde daar natuurlijk ook weer kunsstoframen er in hebben.
We hebben gekozen voor MKG Design vanwege de eerlijkheid de scherpe offerte en de goeie tips die we hebben gekregen. Gelijk ook maar 2 velux dakramen op zolder laten aanbrengen.

En niet te vergeten de electrische rolluik voor de schuifpui.
Alles werd vlot geleverd,geplaatst en netjes afgewerkt. Ben er zeer tevreden over en zal zo weer bij MKG Design aankloppen mocht ik ze weer nodig hebben. Adrie en Marly bedankt voor de goeie service.

Mvg Fam Minten.


Familie:
Fam Ouaday

Klant over mkg design:

Ervaring van Fam. Fam Ouaday

Toen wij toe waren aan nieuwe kozijnen hebben wij diverse offertes aangevraagd om te kijken wat de verschillen waren qua prijs en kwaliteit.

Af en toe zagen we door de bomen het bos niet meer omdat er zoveel verschillende merken kozijnen in omloop zijn evenals uiteenlopende kwaliteitseisen waaraan ze moeten voldoen. Uiteindeljjk hebben wij in 2012 gekozen voor Adrie van MKG desgin om de kozijnen van de bovenverdieping te vervangen. Dat is ons zo goed bevallen dat we dit jaar (2013) ook het onderraam hebben laten vervangen.

Wat ons aansprak was vooral zijn eerlijkheid en het meedenken en adviseren over hoe iets beter en mooier gedaan kan worden. En als iets niet vervangen hoeft te worden dan zegt hij dat ook eerlijk tegen je Omdat ons deurkozijn en de voordeur in zo'n goede staat was hebben we besloten om deze daarom niet te vervangen maar een likje verf te gaan geven

Uiteindelijk telt voor ons ook de prijs en ook hier kunnen wij alleen maar zeggen dat het ons niet tegengevallen is, vooral als je kijkt wat voor kwaliteit je ervoor terugkrijgt En als het kozijn eenmaal vervangen is doorloopt Adrie samen met jou een checklist om te kijken of alles volgens de richtlijnen is opgeleverd en of alles na wens is. Mocht er dan ondanks alles toch iets zijn wordt dit dezelfde dag of de dag erna meteen opgelost zoals wij hebben mogen ervaren

Daarom kunnen wij MKG Design aan iedereen aanbevelen Wij moeten nog een keerde achterpui vervangen maar daarbij zullen we Adrie zeker niet vergeten

Mvgr
Fam Ouaday


Zie de resultaten:
boven kozijn kozijn voorkant kozijn voorhuis

Familie:
van Bree uit Asten

Klant over mkg design:

Ervaring van Fam. van Bree uit Asten

Onze mooie voordeur en kunststof ramen!

Wij waren al jaren eerder van plan om eens te beginnen aan kunststof kozijnen op onze bovenetage maar ze waren niet naar onze smaak. Te veel “plastic” gevoel. Tegenwoordig zijn ze haast niet van hout te onderscheiden en gingen we toch maar eens op onderzoek uit. We hebben 8 verschillende bedrijven over de vloer gehad en daar zat een behoorlijk prijs/kwaliteitsverschil in. Bedrijven met verkoop praatjes waar je de haren van overeind gingen staan tot ongeïnteresseerde verkopers die niets meer van zich lieten horen terwijl ze toch een offerte zouden sturen?!

Toen Adrie Monshouwer kwam waren we al aardig op de hoogte van de mogelijkheden en toch bleef zijn verhaal bij ons hangen door zijn ervaring, het hameren op kwaliteit en garantie. Na een bezoekje aan de showroom konden we een mooie prijs overeen komen en hebben er toen ook maar meteen een nieuwe voordeur besteld. Adrie Monshouwer dacht mee met de mogelijkheden en het ontwerp ervan. De kozijnen zijn snel en uiterst vakkundig geplaatst zonder rotzooi achter te laten.

De voordeur is prachtig geworden en de kozijnen zijn een hele verbetering. Het is al menig maal voor gekomen dat, als er iemand aan de voordeur stond deze met enige verbazing en met de hand over de deur wrijvend vroeg: “Is dit hout of toch kunststof?” Alleen maar lovende woorden. Haast niet te onderscheiden van hout.

Adrie je hebt het PRIMA gedaan. Nogmaals bedankt.
Wij kunnen hem zeker aanbevelen.


Met vriendelijke groet Ton en Lucia van Bree uit Asten

bedankt,
van Bree uit Asten


Zie de resultaten:


Familie:
Korstjaans en Maessen

Datum:
11-03-2013


Ervaring van Fam. Korstjaans en Maessen

Waarom MKG design: Toen wij zijn gestart met de renovatie van onze woning hebben we op verschillende plaatsen offertes opgevraagd. Zo ook bij MKG design. In de nieuwe showroom hebben we een zeer goede impressie en uitleg over de producten van MKG design gekregen. Er werd verder goed meegedacht over onze wensen. Snel genoeg na ons bezoek hebben we de zeer uitgebreide en duidelijke offerte ontvangen. De offerte van MKG design was in onze ogen het meest complete offerte die we hebben ontvangen. Vragen die we nog hadden werden netjes beantwoord en voordat we een beslissing hadden genomen is MKG design nog langs geweest voor een bezoek op locatie.

De offerte die we hadden laten maken had betrekking op al onze ramen. Op advies van MKG design hebben we vervolgens onze grote voorruit en 2 kleine ramen aan de zijkant van onze woning uit de offerte geschrapt. Dit omdat deze ramen volgens MKG design nog niet heel lang geleden vervangen waren en nog in goede staat verkeerde. Wanneer we hierin niet zo’n eerlijk advies hadden gekregen hadden we deze ramen ook ververvangen terwijl dit helemaal niet nodig was.

Nadat we een nieuwe offerte hadden ontvangen hebben we de knoop snel doorgehakt. We hebben prijs/kwaliteit en vertrouwen vergeleken en vervolgens gekozen voor MKG design.

Na opdracht is MKG design onze ramen boven in komen meten en hebben we gedetailleerde bouwtekeningen ontvangen voor onze aanbouw. Tijdens de bouw hebben we nog een aantal vragen gehad maar deze werden telkens snel beantwoord.

Volgens afspraak zijn alle ramen en deuren midden september bij ons geleverd en geplaatst. De plaatsing is zeer snel en vakkundig gebeurd. Je merkt aan alles dat Adrie van MKG design al lang in het vak zit.

Omdat wij alles naderhand nog overnieuw hebben laten stukadoren sluit het geheel perfect aan op onze nieuwe kunststof kozijnen. Van binnen hebben we zodoende de strakke uitstraling die we graag wilden hebben. En aan de buitenzijde hebben we door de houtnerf look en nette grijze rubbers rondom de ramen de uitstraling van een houten kozijn wat ons huis ten goede komt.

Kortom: Een eerlijke, duidelijke offerte gevolgd door een nette levering en montage met het eindresultaat zoals we zelf voor ogen hadden. Zodoende kunnen wij MKG design voor iedereen aanbevelen.

Nogmaals bedankt,
Groet, Yvonne Korstjaans en Nick Maessen
Lottum


Zie de resultaten:


Familie:
de Fam. Stoks uit Blitterswijck

Klant over mkg design:

Beste lezers,
Graag willen wij de producten van Adrie Monshouwer heel warm aanbevelen.

Omdat… Je ervoor gekozen hebt dat het er toch een keer van moet komen: de kozijnen en de ramen zijn aan vervanging toe.

Omdat… Er een gigantisch aanbod is in deze producten (de een is de ander niet). Wanneer je meerdere offertes bekijkt, is dit de beste en bijna goedkoopste leverancier voor de producten die wij willen. Uiteindelijk hebben we de knoop toch doorgehakt.

Wij hebben gekozen voor Adrie

Omdat… De website met het aanbod en vooral de garanties, de duidelijke tekst en
de uitleg de doorslag hebben gegeven. En…
Je krijgt standaard 10 jaar garantie op de montage en fabrieksgarantie op alle
producten die Adrie levert.

Omdat… Al je wensen uitvoerbaar zijn.
Omdat… Eerlijkheid toch echt het langst duurt.
Omdat… Adrie heel goed kan luisteren naar je wensen, meedenkt en je heel goed informeert en adviseert.
Omdat… Er geen addertjes onder het gras zitten.

Uiteindelijk heeft Adrie in oktober 2012 bij ons de kozijnen, de ramen en de voordeur geplaatst.

Wat we hadden verwacht, was zeker niet het geval. Het was na de plaatsing niet nodig om te verven of te behangen. Er waren geen beschadigingen, er lag geen rommel en alles was tot in de puntjes in orde, ongelooflijk. NU NOG DE BOVENVERDIEPING!

Wij, de Fam. Stoks uit Blitterswijck, vinden vooral dat Adrie (en zijn vrouw natuurlijk ook) de gunfactor heeft. Hij is een man naar zijn woord.

Zie de resultaten.

Oude situatie:
oude voordeur

Nieuwe situatie:

nieuwe voordeur raamkozijn

Familie:
Ummenthun

Klant over mkg design:

Ervaring van Fam. Ummenthun

Hoi Adrie, We hebben verder niets meer gehoord van de nieuwe offerte.. maar we zijn er eigenlijk over uit als zij al geen referenties op willen geven, waar beginnen we dan aan. In ieder geval willen wij jou heel hartelijk bedanken voor de moeite die je erin gestopt hebt, het heeft ons tot een juiste beslissing gebracht, een beslissing die we in geval van een minder eerlijke voorlichting helaas niet hadden genomen.

Nogmaals bedankt,
Groet, Joop en Suzan Ummenthun
Sevenum

Familie:
Derks

Klant over mkg design:

Ervaring van Fam. Derks van een handgeschreven brief:

Toen wij ons huis gingen renoveren, hebben wij niet gekozen voor de goedkoopste of de duurste aanbieder, maar voor diegene met de beste ideeën.
Dat we hiermee de goede keuze hadden gemaakt bewees de firma M.K.G. Design door de gehele renovatie, ramen, deuren, en gevelbekleding binnen de gestelde termijn van twee weken op een goede en vakkundige manier te volbrengen.

Van de gehele renovatie en onze keuze voor M.K.G. Design hebben we geen spijt gehad en kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen Fam. Derks

Voor de officieel geschreven brief klik hier
Het resultaat:

voor aan gevel

Familie:
Bert en Rean Snijders

Klant over mkg design:

Onze perfecte kunststof kozijnen

Het werd tijd dat onze oude (rotte) kozijnen vervangen dienden te worden. We hadden enkele offertes opgevraagd bij timmerbedrijven omdat we i.e.i. houten kozijnen wilden. We lazen toen een advertentie van de opening van de showroom van MKG Design. We zijn naar de open dag geweest en kregen al meteen goede informatie over kunststof “houtlook” kozijnen. Dat bood perspectief. Geen verfpartijtjes meer waar ik een hekel aan heb maar die ik toch zelf uitvoer om kosten te besparen.

We spraken meteen af dat Dhr. Monshouwer de situatie zou komen bekijken en een offerte zou uitbrengen. Ondertussen hadden wij nog contact met een ander bedrijf dat kunststofkozijnen levert. Na de offertes met elkaar vergeleken te hebben vielen de houten kozijnen al af. Ze waren een stuk duurder. Er zat helaas ook een prijsverschil in de twee offertes van de kunststof kozijnen. Maar na overleg met Dhr. Monshouwer kwam er een goede prijs uit en besloten we de kozijnen te laten maken en plaatsen door MKG Design. Doorslaggevend was vooral de expertise van Dhr. Monshouwer, de goede uitleg vooraf zijn duidelijke communicatie, de heldere afspraken en de zeer goede service. “Een man een man een woord een woord” is kenmerkend voor Dhr. Monshouwer

De vier kozijnen werden in anderhalve dag geplaatst. Alles werd zonder schade geïnstalleerd en vakkundig en netjes afgewerkt. Alle rommel werd opgeruimd en afgevoerd. Kortom, we zijn zeer tevreden over het resultaat, de kwaliteit en het totaal plaatje. En ik ben blij dat ik nu onderhoudsvrije kozijnen heb zodat ik die in ieder geval niet meer hoef te schilderen. MKG Design raden wij dan ook iedereen aan.

Bert en Rean Snijders

Het resultaat: