Keurmerken


Politiekeurmerk Veilig Wonen


Kunststof kozijnen, deuren en hefschuifpuien zijn voorzien van gecertificeerd inbraakwerend hang- en sluitwerk en voldoen daarmee aan de eisen van Politiekeurmerk Veilig Wonen ( PKVW ).
Voor het behalen van het PKVW-certificaat dient echter uw hele woning gekeurd te worden. Verzekeraars kunnen interessante kortingen bieden op uw inboedelverzekering als u een PKVW-certificaat kunt tonen.

Meer weten over Politiekeurmerk Veilig Wonen ?? Lees meer...

SKGDe produkten en het produktieproces staan onder voortdurende controle van Stichting Kwaliteit Gevelbouw ( SKG ).
Kozijnen worden getest op wind- en waterdichtheid, duurzaamheid en deugdelijke constructie. Daarnaast certificeert SKG het toegepaste hang-en sluitwerk.

Meer weten over SKG ?? Lees meer...

KoMoKunststof kozijnen, deuren en hefschuifpuien zijn voorzien van een KoMo attest-met-productcertificaat. Daarbij worden de eisen gecontroleerd die door de regelgeving worden gesteld bij toepassing van het product in een bouwwerk. Daarbij zijn ook de wijze van verwerking en montage opgenomen. Deze gecombineerde kwaliteitsverklaring bevat, vergeleken met een attest, bovendien een verklaring van de onafhankelijke instelling, dat het geleverde product in overeenstemming is met de technische specificatie van het product zoals opgenomen in de kwaliteitsverklaring.
Meer weten over KoMo ?? Lees meer...