Voorbouw Rolluiken Dreamline


In toenemende mate worden rolluiken in de gevel weggewerkt, maar ook de zogenaamde voorbouwrolluiken zijn tegenwoordig fraai vorm gegeven. De rechthoekige kap is in veel gevallen afgeschuind of zelfs helemaal rond vorm gegeven.

Ook de lamellen van Dreamline® zijn onderscheidend. Door een speciaal lakprocédé is deze laklaag slijtvast, UV-bestendig en door de dikkere laklaag zijn de aluminium lamellen ook beter beschermd tegen corrosie. Dreamline® lamellen worden met een hoogwaardige lak op basis van een niet mat wordende harsmethode tweemaal behandeld. Iedere laag wordt daarbij apart gepoedercoat. De lamellen zijn voorzien van een hoogwaardige schuimvulling.

Bovendien zijn de lamellen door een speciale walstechniek extra stabiel. De lamellen zijn in verschillende trendy kleuren verkrijgbaar, zodat de rolluiken altijd passen in de setting van de woning en het architectonisch ontwerp. Hierdoor zullen de rolluiken zeker bijdragen aan een waardevermeerdering van uw woning.

Door de traploze bediening is de lichtinval te regelen, zodat het geheel sluiten van de rolluiken niet tot een isolement hoeft te leiden. Men kan echter ook uitsluitend direct zonlicht met verblekende UV-straling en stralingswarmte buitensluiten. Dreamline® rolluiken zijn geruisarm door rubber of borstelstrips in de geleiders.

Het Rolluik Dreamline® wordt standaard voorzien van een Somfy Ilmo-motor.

Stilstand bij opstakel: Het rolluik stopt direct als een obstakel,bijvoorbeeld een openstaand raam,het omlaag gaan verhindert.

Bescherming tegen vorst: Bij vastgevroren lamellen zal de motor direct stoppen ter voorkoming van schade aan het rolluik.

Automatische correctiefunctie: Onderhoud op de eindafstelling is niet meer nodig.Het rolluik zal altijd perfect sluiten.

Vergrendelingssysteem voor een betere bescherming tegen inbraak. Inbraakwerend: Bij toepassing met de speciale Somfy anti-optilveren, wordt het geforceerd optillen(bijvoorbeeld bij een inbraakpoging) sterk bemoeilijkt.